Het is makkelijk om verliefd te worden op Spaans Baskenland


Locatie camp


Het surfcamp ligt op camping Talai Mendi, aan de voet van een heuvel, tussen de bomen en op 500 meter lopen van het strand. Ook het centrum, de boulevard en het treinstation zijn op loop afstand.

San Sebastian Zarautz

Zarautz en omgeving


Zarautz is een klein maar levendig Baskisch surfdorp aan de Spaans Atlantische kust. In het dorp zijn onder meer diverse surfshops, barretjes en restaurants en er is een boulevard met skatebowl waar je lekker op kan skaten. Het heeft een prachtig strand en is gelegen aan een baai, waardoor er weinig stroming is. En zijn meerdere surfspots, allemaal beachbreaks met verschillende peaks, waardoor je op veel plekken kan surfen. Door de beschutte ligging zijn er vaak cleane golven en is het een zeer goede plek om te leren golfsurfen of je skills te verbeteren. Er worden vaak internationale surfwedstrijden georganiseerd. De omgeving is ruig met wilde rotspartijen en veel groen.

Vanuit Zarautz kan je, bijvoorbeeld met de trein, makkelijk andere plaatsen bezoeken zoals de mooie stad San Sebastiaan, met zijn historische centrum en vele tapas barretjes en Bilbao onder andere bekend om het Guggenheim museum.

dots


top back