Gratis gebruik van veel faciliteiten op het Good People surf camp


Surfcamp faciliteiten


Het Good People Surf Camp heeft veel faciliteiten waar je gebruik van kan maken.Op onze eigen campsite bieden we je onder meer: lounge tent, hangmatten, bar/receptie, BBQ hoek, zonneterras, yoga area en telefoon laadpunten.

Je kan tevens gratis gebruik maken van WiFi en skate longboards!

Green House Zarautz Zarautrz Yoga

Skate longboards


Op het camp zijn skate longboards van Sector 9 en Santa Cruz aanwezig, ┬ádeze kan je GRATIS gebruiken. De boulevard van Zarautz is super om op te cruisen en te sliden en heeft ook een skate pool. We bieden de longboards aan het einde van de zomer tegen een zachte prijs te koop aan. Als je hierin geïnteresseerd bent zorg er dan voor dat je er in de laatste weken bij bent.

dots

Yoga


Voor de liefhebbers beginnen we de dag met een Yogylates sessie in de Yoga Area. Onder begeleiding van een professionele instructrice* bereid je je lichaam voor op de surf uren die je gaat maken en spieren die je daarbij gebruikt. Een goede manier om spierpijn tegen te gaan en je prestaties in het water te verhogen.

* De instructrice is niet alle weken aanwezig. Wil je er zeker van zijn dat er tijdens jouw week Yogylates sessies zijn? Check dat dan met SAIKO.

dots

Green house


Het Green House heeft vele functies, het fungeert als receptie, bar en je kan er je mobiele telefoon, camera of iPod gratis en veilig op laten laden.

NB! Zelf meegebrachte koelkastjes en/of stereo installaties kunnen niet van stroom worden voorzien.

dots

Camping faciliteiten


Op de camping Talai Mendi, waar het camp gevestigd is, zijn warme douches, schoon sanitair, wasmachines, security, een campingwinkel, restaurant, bar en draadloos internet aanwezig. Honden zijn toegelaten mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken.

Voor het veilig bewaren van je waardevolle spullen (denk aan; paspoort, geld, camera, laptop, telefoon, enz.) kun je terecht bij de receptie van de camping. Hier bergen zij het veilig op en kun je gedurende openingsuren (09:00-22:00) je spullen GRATIS brengen en ophalen.

dots

Crew


De internationale Good People Surf crew voorziet je van goede surflessen, gezond eten, activiteiten en gezelligheid! Het team bestaat uit: begeleiders, chef-koks, surfinstructeurs, receptie/bar personeel, fotograaf en yogi onder de bezielende leiding van: 'el jefe' Jeroen ' Jay' van Rooy.

top back