Met de auto naar Zarautz Spanje

Met eigen auto


Wie op eigen gelegenheid met de auto reist, krijgt van ons een gedetailleerde routebeschrijving en een telefoonnummer om je aankomst te melden.

Let op! De aankomstdag is voor alle deelnemers op zaterdag, ook voor de mensen die met eigen vervoer komen! Een andere dag aankomen is maar beperkt mogelijk. Neem voor meer informatiecontact met ons op.

Incheck tijden

zaterdag
andere dag
09:00-20:00
09:00-13:00 en 17:00-20:00

Parkeerkaart


Kom je met de auto naar Zarautz, dan dien je per voertuig een parkeerkaart van ongeveer € 30 per week te kopen. Je auto staat dan op de Good People parkeerplaats. De parkeerkaart reken je ter plaatse af bij de reisleiding in de Green House.

dots

Milieusticker Frankrijk


Op grond van nieuwe wetgeving (Crit'Air) kunnen Franse steden een milieuzone instellen.

Kort samengevat: als je niet van plan bent de binnenstad van Parijs of Lille binnen te gaan, dan heb je geen milieu sticker nodig. Op de ringweg om Parijs, de Boulevard Périphérique, heb je geen milieusticker nodig, ga je verder de stad in wel.

Milieusticker Parijs


Het hele centrum van Parijs is vanaf 1 januari 2017 aangewezen als permanente milieuzone. Voertuigen moeten hier op doordeweekse dagen tussen 08:00 en 20:00 een milieusticker voeren. Deze maatregel geldt sinds 1 april 2017 ook voor voertuigen met een buitenlands kenteken.

De milieuzone betreft het gebied binnen de ringweg, de Boulevard Périphérique. De ringweg zelf valt niet onder de milieuzone. Wie alleen op de ringweg of daarbuiten rijdt, heeft dus geen sticker nodig.

Milieusticker Lille


In Lille geldt een tijdelijke milieuzone: bij aanhoudende luchtvervuiling mogen alleen voertuigen met een milieusticker de stad in.

Verkrijgbaarheid milieuvignet


Het Crit’Air-vignet is alleen online te bestellen met een creditcard via de officiële website certificat-air.gouv.fr. Bestellen per post is niet mogelijk.

Let op! Bestel de sticker op tijd, de levertijd is 4 tot 6 weken. Vooralsnog zou de politie genoegen nemen met een print van de bevestiging van de bestelling.

Meer informatie kan je vinden bij ANWB of de Franse overheid.


top back