Wat is er te doen in Zarautz en omgeving?


Activiteiten programma


Gedurende de week kun je deelnemen aan meerdere leuke activiteiten zoals een dagtrip naar de prachtige stad Donostia (Baskische benaming voor San Sebastian), of een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim museum in Bilbao. Je kunt je ook inschrijven voor Yoga lessen, een bezoek brengen aan de Moor Surf Factory, surftour naar andere stranden , mini mini sessies of je laten verwennen door de sportmasseur.

Let op! voor sommige van deze activiteiten wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

San Sebastian Saint Chill tent met tv  

De avonden op het camp worden gevuld met surffilms, bingo, poker, gezelligheid en goede gesprekken. Als de surfcondities een keer minder zijn, organiseren we andere activiteiten zoals beachvolley op het strand of een goede skatelongboard sessie over de boulevard. Doe mee met het wekelijkse potje voetbal of volleybal!

Piraten feestje Zarautz

Feest vieren doen we uiteraard ook meerdere malen per week in de Kukaña bar op zondag en de Marina Txiki bar op woensdag. Tijdens de Good People Surf feestjes word je hoe dan ook verrast met lekkere dansplaatjes. Iedere week worden er feestjes georganiseerd in de stad en is er de True Surfers Beach Party. Expression Session

Op vrijdag is het tijd voor de Expression Session, een onofficiële surf wedstrijd waar jij je kunsten kunt vertonen. Er wordt gejureerd op basis van creativiteit en vooruitgang en er zijn leuke prijsjes te scoren.

dots dots

MOOR Surf Factory


Op het camp bieden we je de mogelijkheid om mee te gaan naar een echte surffabriek. Hier krijg je een rondleiding en doorloop je het hele proces van hoe een surfboard nu eigenlijk gemaakt wordt. Je ziet shapers aan het werk en tevens heb je de mogelijkheid om tegen een goede prijs een board te kopen.

Pukas surfboard fabriek Custom made surfboard MOOR surfboard fabriek

Custom Shaped Boards te koop


Voor degene die hun enthousiasme in het surfen naar het volgende niveau willen brengen bieden we de mogelijkheid aan een surf board te kopen. We hebben de keuze uit de volgende modellen: shortboard / fish / mini malibu / longboard. Afhankelijk van je niveau, je budget en je wensen kiezen we samen jouw perfecte board uit.

Voor de startende surfers en mensen met een kleiner budget bieden we het nieuwe Europese merk ‘Green Surfboards’ aan. Deze boards hebben net even wat meer volume en zijn sterker geglassed waardoor ze beter tegen een stootje kunnen.

Voor de gevorderden bieden we naast de bekende merken, ‘Al Merrick’, ‘Pukas’, ‘Mark Richards’ en ‘Lost’ ook het sterk opkomende en prijstechnisch voordelig merk ‘Kream Surfboards’ aan. Kream wordt geshaped door Mikel Agote, surfer en inwoner van Zarautz, tow-in partner van Europees Big wave master Ibon Amatriain. Voor meer info over prijzen, afmetingen en het bestellen van boards kun je terecht bij Jay.

Let op! Als je in Zarautz een board koopt en deze mee terug neemt op de bus, zal dit ter plaatse voortijdig gereserveerd moeten worden.


top back