Op het surfcamp staat je tent met luchtbed of caravan met matras klaarVerblijf in tenten


Good People tenten

Geen gesjouw met tenten, haringen en zeiltjes, de royale huurtent is bij de arrangementsprijs inbegrepen. Je verblijft per week 7 nachten op het camp, van zaterdag tot zaterdag. Wanneer je aankomt staat je tent voor je klaar, voorzien van een 1- of 2-persoons luchtbed.

Afhankelijk van je wensen en je groepsgrootte kies je voor één van de onderstaande arrangementsvormen.

- met 1 pers. in 2-persoons tent
- met 2 pers. in 2-persoons tent
- met 3 pers. in 3-persoons tent2 persoons tent

2-persoons tent

3 persoons tent

3-persoons tent


dots

Surf caravan


Surf Caravan

NIEUWop het Good People Surf Camp is de mogelijkheid om in een surf caravan te verblijven. Deze twee caravans staan ook op het camp en kan je zien als kleine huisjes met meer privacy en comfort dan een tent. De caravans zijn met name bedoeld voor stelletjes, omdat ze een knus 2 persoons bed hebben van 1.20 m, met een gewone matras (geen luchtbed). Daarnaast beschikt elke caravan over kastruimte voor kleren, licht, elektriciteit en stopcontacten. Buiten staan een tafel en 2 stoelen en is er plek om te zitten en kleren op te hangen

Er zit geen WC of douche in de caravan. De douche gebouwen zijn super dicht bij het camp. En je hebt daar ook een buiten douche om je board, wetsuit en het zout af te spoelen.

Er is geen keuken of koelkast in de caravan. Het is ook niet de bedoeling in de caravan te gaan koken.

Tip: eet mee met het halfpension, het is vers, lekker (hoge waardering van eerdere deelnemers) en je eet gezellig samen. Geen boodschappen, koken en afwas = meer vakantie ;) Klik hier voor meer info over heteten.

Camp view

top back