Roots Guesthouse Ericeira


Roots Guesthouse

Roots Guesthouse is een klein pension met 4 tweepersoonskamers, waar je jezelf door de sfeer en gastvrijheid van de eigenaars al snel thuis zal voelen. Recent nieuw en prachtig ingericht, is het huis een gezellige plek voor surfers en reizigers om te verblijven, te ontspannen en andere gelijkgezinde levensgenieters te ontmoeten.
Alle gasten hebben de mogelijkheid om van de gezamenlijke ​​grote woonkamer, terras en chill out tuin te genieten. Elke ochtend wordt een gezond en lekker ontbijt geserveerd.

Woonkamer/Keuken


De woonkamer van Roots Guesthouse

De ruime woonkamer, met diverse banken en zitjes heeft een directe verbinding met de tuin. De woonkamer heeft onder andere een open haard, een bar en er is een muziek installatie waar gebruik gemaakt van kan worden. De gasten kunnen gebruik maken van de keuken.

Tuin

Er is een zonnige chill out tuin, met meerdere zitjes en een organische moestuin. Er is een veranda en comfortabel ligstoelen.

De ligging van Roots


Uitzicht vanuit het Roots Guesthouse

Het Roots Guesthouse is gelegen in het dorp S.Lourenço en 40 minuten rijden van Lissabon. De baai van S.Lourenço ligt op slechts 5 minuten lopen van het huis en het is een van de zeven surfplekken van Ericeira World Surfing Reserve, de eerste in Europa.
Vanaf de guesthouse ben je op je longskateboard in 1 duw tot aan de viewpoint om de waves te checken. Direct in de buurt heb je onder andere een kleine supermarkt en een traditioneel café. Het centrum van Ericeira bereik je in 5 minuten met de auto.
Het guesthouse is ideaal gelegen voor longboard skate sessies, wandelingen in de groene vallei van S.Lourenço en mountainbiken.

De gastheer en gastvrouw


Frederik en Marta met gasten

Frederik Van den Bossche (aka De Witte) en Marta Silva zijn de eigenaren en hosts van Roots en Ondina Guesthouse. Frederik is een Belgische (pro) snowboarder die vele seizoenen in de bergen heeft gewoond, hij ontdekte Ericeira toen hij een vriend bezocht voor een surftrip. Sinds 2010, is hij steeds vaker in de zee en Ericeira te vinden. Hier ontmoette hij zijn vriendin, de Portugese Marta. Samen begonnen ze het Roots project, die hun passie voor surfen en goede vibes verbind met het ontvangen van mensen die hier ook voor gaan.

dots

Kamers Roots Guesthouse


De 5 dubbel persoon kamers krijgen de gehele dag zonlicht. Vanop het terras van 1 van de kamers kan je genieten van een zonsondergang in de oceaan.

Suite


Roots Guesthouse Suite
Tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer.

Terrace room


Roots Guesthouse Terrace room
Tweepersoons slaapkamer met privé terras en gedeelde badkamer.

Valley room


Roots Guesthouse Valley room
Tweepersoons slaapkamer met gedeelde badkamer.

Bird room


Roots Guesthouse Bird room
Tweepersoons slaapkamer met gedeelde badkamer.

Gedeelde badkamer


Roots Guesthouse badkamer
De Terrace Room, Valley Room en Birm room maken gebruik van een gedeelde badkamer.

Tip:

wil je een eigen badkamer ga dan voor de suite.

Het gebruik van bedlinnen en handdoeken zijn inclusief bij alle kamers.

Tip:

neem wel een eigen strandhandoek mee.

top back