Ondina Guesthouse
Ondina Guesthouse is van dezelfde eigenaars als het Roots Guesthouse, de kamers zijn recentelijk stijlvol verbouwd. Hier heb je naast de tweepersoonskamers ook de mogelijkheid om goedkoper te verblijven in een vierpersoons of een zespersoons slaapzaal. Daarnaast kan je gebruik maken van de surf storage kamer, restaurant, bar en het dakterras.

Woonkamer

Er is een gezamenlijke woonkamer waar gasten gebruik van kunnen maken. Deze is onder andere uitgerust met TV en banken.

Restaurant en bar

Het Ondina Guesthouse heeft een eigen kleinschalig restaurant en bar.

Tuin met terras

Er is een zonnige tuin met een groot terras met diverse zitjes. Tevens is er een royaal dakterras, dus er is altijd wel een plekje in de zon te vinden.

De ligging van Ondina


De baai van S.Lourenço
Het Ondina Guesthouse, ligt vlak naast het Roots Guesthouse in het dorp S.Lourenço en 40 minuten rijden van Lissabon. De baai van S.Lourenço ligt op slechts 5 minuten lopen van het huis en het is een van de zeven surfplekken van Ericeira World Surfing Reserve, de eerste in Europa.

Vanaf de guesthouse ben je op je longskateboard in 1 duw tot aan de viewpoint om de waves te checken. Direct in de buurt heb je onder andere een kleine supermarkt en een traditioneel café. Het centrum van Ericeira bereik je in 5 minuten met de auto.
Het guesthouse is ideaal gelegen voor longboard skate sessies, wandelingen in de groene vallei van S.Lourenço en mountainbiken.

De gastheer en gastvrouw


Roots en Ondina gastheer Frederik

Frederik Van den Bossche (aka De Witte) en Marta Silva zijn de eigenaren en hosts van Roots en Ondina Guesthouse. Frederik is een Belgische (pro) snowboarder die vele seizoenen in de bergen heeft gewoond, hij ontdekte Ericeira toen hij een vriend bezocht voor een surftrip. Sinds 2010, is hij steeds vaker in de zee en Ericeira te vinden. Hier ontmoette hij zijn vriendin, de Portugese Marta. Samen begonnen ze het Roots project, die hun passie voor surfen en goede vibes verbind met het ontvangen van mensen die hier ook voor gaan.


dots

Kamers Ondina Guesthouse


Tweepersoons slaapkamers


Tweepersoons kamer Ondina
Er zijn meerdere tweepersoons slaapkamers in Ondina. Allemaal zijn ze recentelijk verbouwd en stijlvol ingerict en hebben ze een eigen badkamer.

Vierpersoons slaapkamer / slaapzaal


Vierpersoons slaapkamer/slaapzaal Ondina
De ruime vierpersoons slaapzaal is uitgerust met met stapelbedden, kledingkasten en met een eigen badkamer.
Het is zowel mogelijk om met vier vrienden in deze kamer te verblijven als in je eentje 1 bed te boeken in deze kamer (die je dan in dat geval waarschijnlijk met andere gasten deelt).

Zespersoons slaapkamer / slaapzaal


De ruime zespersoons slaapzaal is uitgerust met met stapelbedden, kledingkasten en met een eigen badkamer.
Het is zowel mogelijk om met zes vrienden in deze kamer te verblijven als in je eentje 1 bed te boeken in deze kamer (die je dan in dat geval waarschijnlijk met andere gasten deelt).

Het gebruik van bedlinnen en handdoeken zijn inclusief bij alle kamers.

Tip:

neem wel een eigen strandhandoek mee.

top back