Vliegen naar surfbestemming Taghazout in Marokko

Agadir


We raden je aan te vliegen op Agadir Al Massira (AGA) vliegveld. Wanneer je verblijft in het surfhuis wordt je gratis opgepikt door de chauffeur van het Dfrost Surf House. Vanaf Agadir is het ongeveer 40 minuten rijden naar het surfhuis in Taghazout.

Vliegen op Agadir vanuit Nederland of België


vliegtuigmaatschappij

Royal Air Maroc
Transavia
Ryan Air
Ryan Air

Bekijk hier bij Ryan Air de vluchten. Ryan Air biedt de goedkoopste tickets aan en vliegt vanaf Brussel en Eindhoven rechtstreeks naar Agadir. Ryan Air is niet de meest luxueuze airline, maar zeker de goedkoopste, helemaal als je zonder al te veel bagage vliegt.


dots

Marrakech


Je kunt er ook voor kiezen te vliegen op Marrakech Menara (RAK), interessant als je nog wat van het land en de Marokkaanse cultuur wilt zien. De transfer vanaf Marrakech is niet inclusief. Op donderdagen tussen 11:00 en 17:00 kun je wel een pickup boeken.

Je kunt ook een zogenaamde Grand Taxi nemen, deze rit duurt ongeveer 3,5 uur en kosten zijn ongeveer € 110,-. Onderhandel wel van te voren af en vraag meerdere chauffeurs voordat je een taxi kiest.

Je kan ook van Marrakech airport een Petit Taxi pakken naar het busstation, daar de bus pakken naar Agadir en vanaf daar kun je opgehaald worden door Dfrost. De kosten voor de bus ticket zijn ongeveer € 20,- afhankelijk van de maarschappij. Supratours heeft de meeste bussen rijden en heeft een kantoor naast het treinstation, vlak bij het busstation. Als je laat aankomt in Marrakech kun je beter een nachtje in de stad verblijven en de volgende dag verder reizen.

Vliegen op Marrakech vanuit Nederland of België


luchthaven

Royal Air Maroc
Transavia
Ryan Air
Ryan Air


dots

TIP

Wees slim en koop een double of triple board bag zodat je meer dan 1 board per tas mee kan nemen. De vliegtuigmaatschappijen rekenen je kosten per board bag en niet voor het aantal boards. Stop dus meerdere boards in 1 tas en deel de kosten met je vrienden!

Let op 1

Ben je van plan om je surfboard mee te nemen dan moet je dit van te voren aangeven dat je een sportequipement mee neemt in het vliegtuig. Hier zijn (vaak) wel extra kosten aan verbonden.

Let op 2

Zorg dat je een geldig paspoort hebt. Lees zeker de info over reisdocumenten.


top back