Surfles op verschillende niveaus


Dfrost Surf School


De Dfrost Surf School bestaat al sinds 2008 en heeft de volgende filosofie:

"The best surfer is the one with the most fun."

De surfschool werkt met een team van gekwalificeerde surf instructeurs, sommige zijn local surfers andere weer internationaal of Nederlands. De lessen worden in het Engels gegeven. Veiligheid is de prioriteit en we werken met fel gekleurde Lycras om ervoor te zorgen dat de surf leraren jou altijd precies in het water kunnen localiseren. De geduldige, ervaren en vriendelijke surf instructeurs zijn er om ervoor te zorgen dat je snel leert in een veilige, leuke en passende omgeving!

dfrost surfles

Surfles


Ben je een beginnende surfer of al meer gevorderd en wil je snel progressie maken? Neem dan surfles bij de Dfrost surfschool.
Per dag krijg je twee uur les, de surfleraren blijven aanwezig en je kan ze de hele dag om feedback en advies vragen.

Altijd in combinatie met Surfari


Surfles is altijd in combinatie met een Surfari, om ervoor dat je bij de beste, meest geschikte en veiligste spot, passend bij jou niveau surf. Het kan zijn dat je op een dag hierdoor meerder spots surft.
De lesgroepen worden afhankelijk van het niveau ingedeeld. Er zijn twee Surfari groepen: één voor de beginners en intermediaire surfers en één voor de gevorderde surfer hunkeren naar de meer uitdagende breaks om hun vaardighedente testen.

Doordat de surf leraren en surf guides veel kennis hebben van de nabijgelegen surfspots, de swell prognose en het getij, kunnen ze jou dagelijks begeleiden naar de beste surf omstandigheden!

dots

First Time Surfers


dfrost surfles

Ons team van vriendelijke surf instructeurs zorgen ervoor dat jouw eerste ervaring met surfen er een is die je nooit zal vergeten! Zij begeleiden je bij de eerste stappen van het surfen, van basis surf theorie tot praktijk. In deze lessen kunt je verwachten om van alles te leren over de golven, de veiligheid in het water, soorten boards, peddelen techniek en natuurlijk de pop-up. De les is erop gericht dat je tegen het einde van de 1e les al je eerste (gebroken) golf pakt: een geweldig gevoel!

Voor beginners en licht gevorderde surfers is er een wekelijkse surf video sessie, in het surf huis met een surf instructeur bij de hand om eventuele vragen te beantwoorden.

dots

Green Wave Catchers


dfrost surfles

Je hebt al vaker gesurfd en kan al golven pakken, maar je wilt graag beter leren surfen! Dan zijn dit de lessen voor jou. De lessen zullen alle basics behandelen en meer: kennis over stromingen, soorten boards, peddel techniek, de pop-up en tips over hoe je ongebroken ‘green waves’ pakt en met succes berijdt en hierop ‘down the line’ je bochten maakt. Onze surf instructeurs gaan met je het water in om je persoonlijke tips en advies over je techniek te geven. We weten dat er niets gaat boven het gevoel van het rijden van je eerste groene golf!

Voor beginners en licht gevorderde surfers is er een wekelijkse surf video sessie, in het surf huis met een surf instructeur bij de hand om eventuele vragen te beantwoorden.

dots

Advanced Surfers


dfrost surfles

Voor gevorderde surfers die sneller progressie willen maken en moves zoals: - aerials - Bottom Turns - Cut Backs - Round House Cutbacks - 360’s en meer... De ervaren surfleraren helpen om jouw surfen ‘next level’ te krijgen. Jij krijgt hiervoor persoonlijke feedback, tips en tricks.
Om deze lessen te kunnen volgen, moet je kunnen duck diven, ongebroken golven kunnen rijden, de pop up beheersen en in goede fysieke shape zijn. Deze lessen worden alleen aangeboden bij voldoende niveau van de surfer en goede omstandigheden.


top back