Dfrost Surf House, surf villa in TaghazoutHet Dfrost Surf House is een prachtige villa, met een brede variatie aan kamers, direct gelegen aan zee en de Hash Point surf Break. Je kan vanaf het terras de rotsen op stappen om direct het water in te springen of naar het strand van Panorama Beach te lopen. Alles is mooi aangekleed in Marokkaanse stijl, terwijl je het comfort hebt van een zeer compleet surf huis met modern sanitair, relaxte gemeenschappelijke ruimtes en gratis WiFi. In deze villa vind je verschillende soorten accommodatie.
meer info over kamers
meer info over appartementen.

Dfrost Surf House

Gezamenlijke eet en huiskamer


Vanuit de hot tub genieten van de zonsondergang, de sterrenhemel of het uitzicht op de Hash Point break? Dat kan! De surf villa is een chille spot met veel bijzondere faciliteiten. De belangrijkste ruimte is de gezamenlijke eet en huiskamer, met open haard en lounge banken. Ook staat hier de grote tafel waar het ontbijt en avondeten worden geserveerd.

Dakterras met zeezicht

Dakterras met zeezicht & jacuzzi


Het ruime terras is voor alle gasten toegankelijk en een ideale plek om te eten, een drankje te drinken, te chillen en de andere surfers te ontmoeten. Op het terras vind je een jacuzzi, BBQ, buiten haard, lounge banken, tafels en uitzicht op zee. Vanaf het terras heb je met een trap toegang tot de rotsen, strand en zee.

Yoga dakterras

Boardroom en yoga dakterras


Verder heb je de 'board storage room' waar de surfboards staan, een 'wetsuit storage room' waar je wetsuits kan uitpoelen en drogen. En helemaal boven is het 'open air' yoga dakterras, waar je met zonsopgang en zonsondergang kunt genieten van yoga. Met uitzicht op onder meer Anker Point, biedt het dakterras tevens een top uitzichtplek voor een swell check.

Gedeelde badkamer
Dfrost surf villa aan zee

Badkamers en koelkast


Meerdere verdiepingen van de villa hebben gedeelde badkamers en toiletten. Er is tevens een gemeenschappelijke koelkast waar je eigen eten en drinken in kunt bewaren.

Bar met zee zicht

Cinema en bar met alcohol


‘s Avonds bieden wij cinema entertainment op het grote indoor doek ( 3x2 meter) , met een brede selectie aan nieuwe films, klassiekers en onmisbare surffilms. Zijn films niet helemaal jouw ding dan kun je altijd een bord- of anders gezelschapsspel pakken om jezelf en je ( nieuwe ) vrienden te vermaken. Is dit ook niks voor je… zak dan lekker onderuit, luister naar het geruis van de oceaan en kijk naar de ontelbare sterren!

Om het plaatje compleet te maken kun je bij onze bar een fris biertje van de tap, Marokkaanse wijn, longdrinks of overheerlijke Mojito’s halen. Wij zijn één van de enige twee locaties in Taghazout met een alcohollicentie, een tap voor een lekker koud biertje, wijn en andere drankjes..


top back