Eten in het Surfhuis en in Taghazout


Goed eten is erg belangrijk. Dit weten ze als geen ander bij het Dfrost Surf House en ze maken een mooie mix van de Marokkaanse en Europese keuken.

Er is altijd een vegetarische optie en er kan rekening gehouden worden met allergieen.

Al de gerechten worden dagelijks vers bereid, in eigen keuken.

SAIKO tip: Het eten is niet alleen erg lekker bij het Dfrost Surf House, het is ook een sociale gelegenheid. Dit is het moment om beter kennis te maken met de andere surfers en om goede verhalen uit te wisselen. Als je alleen reist of als je het gezellig vindt om aanspraak te hebben: boek dan zeker het avondeten erbij!

Ontbijt is inclusief


In het Dfrost Surf House is het ontbijt inclusief en kan je goed beginnen aan je dag en ochtend surfsessie! Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm en bestaat uit verse jus, thee, koffie, brood met beleg en een extra dagelijkse variatie zoals crepes, omelet, fruit, avocado etc.

Avondeten is optioneel


Vijf keer per week wordt er heerlijk voor je gekookt. Deze heerlijke home-made maaltijdenworden genuttigd in de gezellige, gezamenlijke woonkamer van de surfvilla of lekker buiten op het terras, wat jij wilt. Geef bij je boeking je eetvoorkeur door als je bijvoorbeeld geen vlees of geen vis eet.

Zondag BBQ!


Geniet elke zondag ook van de BBQ. Deze gezellige avond kan je zo veel opscheppen als je wilt: verse vis, beefburgers, gezonde salades, verse broodjes en nog veel meer! Dit is de avond in het surfhuis die je niet wilt missen!

Uit eten


Op vrijdag wordt er niet gekookt maar dan kun je uit eten naar een van de vele gezellige, lokale restaurantjes.

diner Dfrost sfeer
top back