Activiteiten en excursies


Activiteiten


Met zoveel te gekke surfspots in de regio kun je elke dag het water in. Maar ook in het surf house en tijdens de verschillende excursies is er genoeg te doen. In het centrum van Taghazout zijn diverse barretjes (meestal geen alcohol) en restaurants. Er zijn diverse surfshops en winkels waar je souvenirs en lokale artikelen kan kopen.

In house cinema
In de avonden bieden wij bioscoop entertainment op onze groot overdekt scherm (3 x 2 meter), met een brede selectie van de nieuwste films, klassiekers en surf films. Eén keer per week laten de surf leraren een speciale surf film zien om de theorie uit te leggen en om ervoor te zorgen dat je jouw surfvaardigheden kan verbeteren!

Yoga sessies
Dagelijks zijn er voor het ontbijt en avond eten yoga sessie, onder begeleidng van een gecertificeerde yoga leraar / lerares.
Let op! boek van te voren het Yoga pakket om hier gedurende jouw verblijf gebruik van te maken.

Een typische dag in het Dfrost Surf House kan er zo uitzien:
07:00-08:00 Wakker Yoga op het dak of slaap lekker uit :)
07:30-09:00 Ontbijt
09:00 Vertrek Surf Safari
(Afhankelijk van de surfomstandigheden kunnen we ook een ochtend of zonsondergang sessie doen.)
09:00 - 16:00 Surftijd :)
16:00 Terugkomst Surf House / Chill out tijd
17:30-18:30 Yoga op het dakterras / Chill out
19:00 Diner
20:00 's avonds activiteiten / Chill out

Nb! Tijden kunnen afwijken, zie plan bord ter plaatse.


Excursies ter plaatse


Het Dfrost Surf House biedt ook vele andere activiteiten aan zoals excursies naar: Marrakesh / Essaouira / Paradise Valley. Deze dagtochten zijn ter plaatse te boeken en hebben variabele vertrek- en aankomsttijden zal hebben.


Dagtrip Marrakech


De exotische stad Marrakech is heerlijk voor een dagje cultuur snuiven of ga onbeschaamd shoppen op de lokale souq (markt). Op deze populaire markt is alles te koop en oefen vast op je onderhandelingskills (als je 1/3 van de prijs af weet te halen zit je snor). De historische kern van de stad, de Medina, staat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst! Geniet van de straatartiesten, slangenbezweerders en het heerlijke eten.
Ter plekke te boeken voor € 35,- p.p (min. 4 personen) incl. lunch & prive chauffeur.


Trip naar Paradise Valley


Ontdek de prachtige natuur van Marokko op een avontuurlijke manier! De prachtige vallei met palmbomen, natuurlijke glijbanen en heuze cliff jumps is nog geen 30 minuten van het surfhuis
Ter plekke te boeken voor: € 15,- p.p (min. 4 personen)


Trip naar Essaouira


Deze dagtrip naar het kustdorpje Essaouira is puur cultuur! In dit oude piratendorp staat een fort dat is gebouwd door de koning van Portugal in 1506 als haven voor de export van suiker. Met de mooie architectuur en uitgestrekte stranden is er genoeg te ontdekken.
Ter plekke te boeken voor €25,- p.p (min. 4 personen) inclusief lunch & prive chauffeur.


Paardrijden


Een prachtige tour door de backcountry van Marokko. Je wordt begeleid door ervaren rijders en zij nemen je mee door bergen en het gebied rondom Taghazout.
Ter plekke te boeken voor € 25,- p.p (min. 2 personen).


Quad Bikes en Dirt Cars


Ga wild! Een off road tour op quad bikes of dirt cars is een avontuur voor diegene die het niet erg vinden om vies te worden. Je crosst door de bergen van Tamraght en Taghazout.
Ter plekke te boeken voor € 45,- p.p. (min. 2 personen).


Jetski


Een favoriete watersport onder velen! Met snelheden tot 80 km per uur sjoef je het water over.

top back