Het Progress Surf Camp is prachtig gelegen in Moliets


moliets camping

Locatie camp


Het Progress surfcamp is gelegen in een prachtig dennenbos, op een 3-sterren camping, op wandelafstand van het strand, de surf en het gezellige centrum van Moliets.


Moliets en omgeving


Moliets is een klein maar levendig surfdorp aan de Franse Atlantische kust. In het dorp zijn onder meer diverse surfshops, barretjes en restaurants. In het dorp en de omliggende bossen kan je super lekker longboarden en fietsen. Het heeft een prachtig strand uitgestrekt strand dat wordt onderbroken door de Courant de Huchet een rivier die door een natuurgebied vanuit het meer ‘Etang de Leon’ in de zee uitmond. Er zijn meerdere peaks, waardoor je op veel plekken kan surfen, de rivier zorgt vaak voor goede zandbanken. Ook in de zomer is Moliets erg consistent, waardoor het zowel bij beginnende als gevorderde surfers een populaire plek is om naar toe te gaan.


Activiteiten


Als je wat anders wilt dat strand of surf, dan kan je in de buurt kano varen en chillen aan het mooie meer ‘Etang de Leon’ Vanuit Moliets kan je makkelijk andere plaatsen bezoeken, zoals het nabij gelegen Hossegor, of wat verder weg Biarritz en St Sebastian (ES). Vanuit het surfcamp worden regelmatig uitstapjes georganiseerd zie ook:activiteiten voor meer info hierover.


top back