Er zijn veel leuke activiteiten voor surfers in en bij Moliets


yoga

Activiteiten (28 juni - 6 september)


- Yoga (dagelijks)
Volg yogalessen op het strand en op het camp met onze internationaal erkende yoga-instructrice.

- Filmavond (wekelijks - gratis)
Bekijk je favoriete surf en speelfilms op een groot projectiescherm.

- Beachvolleybaltoernooi (wekelijks - gratis)

- Cocktail party (wekelijks)

- Quatorze Juillet (14 Juli)
Deze Franse, nationale feestdag word overal in Frankrijk gevierd en begint met een vuurwerkshow. 'S avonds barst het feest los in de vele clubs en barretjes in het stadje. Het feest zal doorgaan tot in de vroege uurtjes.


Culturele citytrips


Citytrips zijn niet inbegrepen in de boekingsprijs. De prijs en het plaatsvinden van deze citytrips zal bepaald worden op locatie en is afhankelijk van het aantal deelnemers en de bestemming.

party

San Sebastian (Wekelijkse citytrip)


Welkom in één van de twee culturele hoofdsteden van Europa, een bruisende stad in de zomer. Bezoek (surf) winkels, eet Pinchos (Baskische Tapas) als avondeten in de vele barretjes en/of restaurants van het historisch centrum en 's avonds sluiten we af met een duik in het Spaanse nachtleven!

www.sansebastianturismo.com

feest

Fêtes de Bayonne (29 Juli - 2 Augustus)


Het festival duurt vijf dagen en start op woensdag. Het is het grootste festival van Frankrijk. Er worden optredens gegeven door straatartiesten, traditionele dansen, muzikale optredens en een vuurwerkshow.

www.fetes.bayonne.fr


Swatch Girls Pro France (25 - 30 Augustus)


Onderdeel van de 2015 WSL WOMEN'S WORLD QUALIFYING SERIES. Kijk naar de beste surfchicks van de wereld. In en rondom Hossegor zullen tijdens de wedstrijd allerlei feestjes en optredens georganiseerd worden. Hossegor is ook bekend om zijn talloze surfbars, surf shops en is het hart van de surfindustrie in Europa op dit moment. En laten we niet vergeten dat Hossegor aan de kust ligt. Dus als je klaar bent met winkelen en eten ben je in mum van tijd op het strand om de ondergaande zon in de Atlantische Oceaan te zien zakken.

www.swatchgirlspro.com


Biarritz


Biarritz is een bekende badplaats sinds de negentiende eeuw. Het draagt de naam "La reine des plages et la plage des Rois" (de koningin van de stranden en het strand van koningen). De stad is populair bij de internationale jetset, dankzij de casino's en prachtige stranden. Het was ook het eindpunt van de Atlantikwall. In 1950 zag Biarritz de komst van het surfen in Europa. Biarritz werd sindsdien het hart van de Europese surf scene. De stad trekt hierdoor surfers aan uit de hele wereld.

www.biarritz.fr
top back