Ruime tenten staan klaar voor je verblijf op het surfcamp


moliets tenten

Verblijf in tenten


Het Progress Surfcamps heeft meerdere ruime bungalow tenten staan waarin je kan verblijven. Het zijn mooie nieuwe tenten die bestaan uit twee, twee-persoons compartimenten en een gezamenlijk gedeelte. Bedspullen zoals matras, deken en kussen dien je wel zelf mee te nemen. De tenten zijn niet voorzien van elektriciteit, maar bijvoorbeeld een mobieltje opladen kan wel bij de chill area of achter de bar.

Het verblijf in de tenten is op basis van indeling in een vier persoons tent. Uiteraard zit je met je vrienden in een tent als je met z’n vieren boekt. Als je met 3 of 2 personen boekt en je wilt de tent voor jezelf, dan kan dat ook hiervoor betaal je wel een toeslag. Let op! De indeling van de ‘op indeling’ tenten is niet per se op geslacht. Wel wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeur, geef deze aan bij ‘opmerkingen’ bij jouw boeking.

Als je in je eentje boekt kan je een 2 persoons compartiment in je eentje boeken. Hiervoor betaal je wel een toeslag. Let op! De tenten op het Progress Surfcamps zijn vier persoons, het kan dus zijn dat het andere 2 persoons compartiment 1 of 2 andere personen zitten. Wil je dat niet, dan raden we je aan om een bescheiden tentje mee te nemen als je in je eentje reist.


Tent afmetingen


Diepte: 440 cm - breedte 400 cm - hoogte: 220 cm in de nok.
Doordat het grondzeil aan de tent vast geritst kan worden is de tent rondom volledig afgesloten en blijft deze dus goed schoon. Er is een aparte binnentent met een eigen grondzeil, zodat deze helemaal afgesloten kan worden.

moliets tent

Eigen tent


Het is mogelijk een eigen tent mee te nemen en hierin te verblijven. Als je met de touringcar reist, let dan op demaximale bagage eisen.

NB! Er is geen korting als je een eigen tent meeneemt.


Eigen camper


Uniek bij het Progress Surfcamps is dat je ook met jouw eigen (surf) busje langs kan komen. Je kan dan direct naast het camp staan en van alle faciliteiten en gezelligheid van het camp gebruik maken, terwijl je overnacht in jouw eigen camper.

Let op! Voor een eigen camper/auto moet je ter plaatse aan de camping een bedrag per dag betalen.
(indicatie: juli € 2,50 per dag / augustus € 3,00 per dag).


top back