Costa Rica is naast super goede surf een avontuur in de jungle

Golven in de voortuin en jungle achter het huis, dat is Costa Rica


Surfen voor de deur

Laat de stress thuis en vind de rust die de Rancho je biedt. Je kan surfen zoveel je wilt, want je hebt onbeperkt toegang tot de golven in de voortuin. De jungle achter de Rancho biedt je de ruimte om op avontuur te gaan. Al snel kom je de waterval tegen waar je een heerlijk frisse duik kunt nemen. Lange wandelingen over het strand te voet of per paard is ook een zeker de moeite waard.

dots

Loungen in de Tropische tuin van de Rancho


Rancho tuin panorama

De Rancho beshikt over een schitterede tropische tuin met een aantal terassen en veranda's. Je kan makkelijk de hele dag loungen op een veranda met een prachtuitzicht over zee en spectaculaire zonsondergangen, en ‘s nachts de eindeloze sterrenhemel. De Rancho is overigens een zeer geschikte lokatie voor een vakantie met je gezin.

dots

Jungle WiFi?


Chillen voor de Toffe Tico

Er is ook een WiFi verbinding waar je gratis gebruik van kan maken om het thuis front van een daagelijkse update te voorzien. Als je voor een langere tijd verblijft dan zal je erg blij zijn met de wasmachine waar je voor een klein bedrag je kleren kunt wassen. Op de Rancho is een koelkast aanwezig waar je wat kan laten bewaren. Voor koude drankjes betaal je $ 2,50. Er is een kluis aanwezig waar je (kleine) waardevolle spullen kunt opbergen.


top back