Alle accommodatie in Costa Rica is inclusief Tropische tuin

Accommodatie


Je hebt een uitgebreide keuze aan cabinas. In totaal zijn er 22 slaapplaatsen. Deze lopen uiteen van een iets simpeler onderkomen, tot de wat luxere kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers beschikken over een fan, een douche en een toilet. Er is op de Rancho ook gratis WiFi. Voor je (kleine) waardevolle bezittingen zoals je paspoort, is er een kluis.

dots

The Boathouse


The Boathouse

Groot appartement met maar liefst twee verdiepingen! Het slaapgedeelte bevind zich op de 1e verdieping en is ingericht met een kingsize bed. Ook beschikt de verdieping over hangmatten en schommelstoelen waar je kunt bijkomen van je surfsessie, uiteraard met uitzicht op de zee! Op de begane grond vind je je privé badkamer.

dots

Casa Jardinero


Casa Jardinero

Dit is een kamer voor 1-2 personen en staat ten midden van de prachtige tropische tuin. Er staat een queensize bed en je beschikt over je eigen badkamer. Met uitzicht op de zee geniet je tegelijkertijd van de prachtige natuur.

dots

The Jungle Lodge


The Jungle Lodge

De Lodge bevind zich aan de rand van het bos, met een idyllische waterval op 30 min. wandelen, waar je ook lekker een duik kan nemen. Het is verdeeld in een beneden en een boven gedeelte.

Beneden geeft plek aan 3 personen, met een 1- en een 2-persoons bed.

Boven staat ook een 1- en een 2-persoons bed. Op je privé verdieping zijn hangmatten en schommelstoelen aanwezig, om je ultiem te ontspannen na een goeie surf sessie. De badkamer bevindt zich op de onderste verdieping en deel je met de andere bewoners.

dots

The Rancho (slaapzaal)


The Rancho

Dit is een traditioneel rond gebouw en staat in de grote tuin, precies tussen het restaurant en het strand. Perfect! In het gebouw bevinden zich acht 1-persoons bedden en de badkamer deel je met de andere gasten.

dots

De kamers


Casa Jardinero kamer

Twee keer per week worden de kamers schoongemaakt en krijg je nieuw beddengoed en handdoeken. Een muggennet is niet echt nodig, aangezien er nauwelijks muggen zijn, maar voor degenen die het fijn vinden zijn deze te leen!


Boek nu jouw eigen cabina of bed in The Rancho.


top back