Park Hill 2019 Rookie

park hill logo
Park Hill is een internationaal freestyle snowboardcamp. Het verblijf, eten en feestjes zullen plaatsvinden in ons eigen snowboardershotel ‘The Gasthof’, in Mayrhofen.

Voor deelnemers van 8 tot en met 17 jaar oud is er het ‘Rookie Package’. Dit is een compleet pakket met actieve begeleiding en een dagelijks activiteitenprogramma.

Voor deelnemers van 18 jaar en ouder is er het ‘Rider Package’. Dit is een basispakket dat uitgebreid kan worden met met onder meer liftpas, busreis, freestyle coaching en een uitgebreid activiteitenprogramma..

( prijstabel )

• All in pakket
• Dagelijks freestyleles
• Rijden in Betterpark Hintertux
• Vette activiteiten
• Park Hill Sweater
• Goodies voor alle Rookies
• Vol pension
• 8 tot 17 jaar


Rookie Package


park hill groep

Voor de deelnemers van 8 tot en met 17 jaar is er een ‘Rookie Package’. Dit pakket is gericht op veel plezier maken, samen boarden en actieve begeleiding. Naast de dagelijkse schred sessies kan je genieten van een afwisselend off-snow (avond)programma met vele goodies. De begeleiding, freestyle coaching, het activiteitenprogramma, accommodatie, vervoer per touringcar ( ook naar de gletsjer ) 3 maaltijden per dag, en een 6 daagse liftpas en een vette Park Hill sweater zijn inbegrepen bij het Rookie Package.

Omdat wij goed begrijpen dat een Rookie van 10 andere wensen en begeleiding nodig heeft dan een Rookie van 16 hebben wij een aantal leeftijdsgebonden richtlijnen opgesteld, om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke en veilige tijd kan hebben.

Park Hill werkt samen met diverse freestyle teams. De Rookies worden tijdens en na het boarden begeleidt door hun ‘eigen’ coach. Op de berg zullen zij ook freestyle training van deze coach krijgen.


dots

Freestyle coaching


rookie kicker

Freestyle snowboardles in een van de vetste parken van Europa? De gehele week lang, door coaches die de deelnemers kennen en weten wat zij kunnen. Deze coaches gaan jouw helpen om deze week jouw skills te verbeteren. Niet alleen op de piste en in het park helpen ze je progressie te maken met snowboarden, maar ook na het boarden ga je samen met je coach en de andere Rookies toffe activiteiten doen. Hij neemt je mee naar de vetste skateparken en de coolste zwembaden! Your coach is your buddy!


dots

MediaBij Park Hill nodigen we graag fotografen en video makers uit. Wij vinden het tof als de deelnemers mooie foto's en eventueel zelfs een video krijgen als herinnering aan de week. Deze video noemen wij zelf ‘The Park Hill Edit’. Deze edit is online te bekijken en biedt een cool overzicht van de week. Onderaan de pagina staan meer edits van voorgaande jaren, check it!


dots

The Gasthof


Gasthof Zillertal Park Hill

The Gasthof is een bijzonder hotel, speciaal voor boarders! Met een eigen restaurant, een tuningsruimte om je board te waxen, een bootdroogruimte, gratis WiFi en de welbekende bar de ‘Riders Lounge’. Het Gasthof staat bekend om gezelligheid, betaalbare drankjes, en chille avonden. Daag je vrienden uit om een potje te poolen, ga Indoboarden, speel videogames of kijk een vette snowboardfilm. Er is altijd wat te doen!

Lekker ontbijten en avondeten


ontbijten en avondeten doen we ook in het eigen restaurant van het Gasthof. Tijdens het ontbijt kan je een broodje smeren, drinken en een muesli bar pakken voor de lunch op de berg.
Tijdens Park Hill kunnen de Rookies er voor kiezen om te verblijven in een appartement of in een 2-persoons kamer.


dots

Hintertux gletsjer


Hintertux gletsjer

Tijdens Park Hill wordt er gesnowboard op de Hintertux gletsjer. Deze gletsjer heeft veel pistes, van diverse moeilijkheidsgraad en door zijn hoogte een 100% sneeuwgarantie. De afgelopen jaren is gebleken dat door zijn hoogte en ligging de Hintertux zelfs als de meest sneeuwzekere gletsjer van Europe gezien mag worden. Want er kwamen teams uit diverse landen naar de Hintertux, omdat de sneeuwconditie in Tignes, Les 2 Alpes, Kaunertal en Stubai, in de herfst te wensen over liet.

De afgelopen jaren hebben we tijdens Park Hill steeds een mooie laag verse sneeuw gehad, wat zorgde voor goede omstandigheden op de piste en een park dat er top bij lag.


dots

Betterpark Hintertux


Gasthof Zillertal

Het BetterPark op de Hintertux staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Er is een kleine, medium en pro kicker line. Waardoor iedereen passende kickers kan pakken en progressie kan boeken!
Naast kickers zijn er vele rails, boxen en creative features! Met onder meer: downrail, flatrail, donkey kick rail, rainbow box, c box, flat-down box, butter box, gas pipe, pole jam en pyramid.

Het is ook niet voor niets dat veel pro’s en nationale freestyle teams kiezen om op de Hintertux te trainen in de herfst. Genoeg features en uitdaging voor iedereen


PARK HILL FILM 2013

Super freestyle week,
bekijk het maar!
PARK HILL FILM 2015

Super freestyle week,
bekijk het maar!
PARK HILL FILM 2014

Park Hill edit 2014
prijzen per persoon
Park Hill Rookie
datum
aankomst
2 pers. in
2-pers. kamer
appartement
op indelinginbegrepen
- 6-daagse liftpas
- busreis en vervoer ter plaatse
- volpension
3 maaltijden per dag
- begeleiding (on en off snow)
- freestyle les
dagelijks
- activiteiten
dagelijks
- entree gelden (zwembad ed.)
- goodies
- Park Hill sweater
- gebruik testboards
- toeristenbelasting
- eindschoonmaak
gebruik van:
- tuningruimte
- bootdroogruimte
- WiFi
opties vervoer
eigen vervoer
korting
-100,00
top back