Eten tijdens Park Hill


Voor de Park Hill Rookies zijn alle maaltijden inbegrepen (vol pension). Vanaf het eerste ontbijt bij aankomst tot en met het laatste diner voor de terugreis.

Vegetarisch eetvoorkeur kan opgegeven worden bij de boeking. Voor andere speciale diëten graag contact opnemen.

Gasthof Zillertal restaurant

Ontbijt


Het ontbijt wordt iedere dag geserveerd vanaf 7:30 tot 9:00. In buffet vorm, met keuze uit: heerlijke verse broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurt, muesli en diverse soorten fruit. En daarnaast koffie, thee, melk en vruchtensappen om het compleet te maken.

Lunch


Speciaal voor de Park Hill Rookies is er de gelegenheid om tijdens het ontbijt wat extra broodjes te smeren en een stuk fruit en een pakje sap mee te nemen. De Rookies lunchen samen met hun coaches op de berg.

Tip: neem ook een bidon voor water mee. Zo kan tussen park laps door op de berg voldoende water drinken.

Diner


Vanaf 19:00 kun je aanschuiven voor het diner. Elke dag wordt er een drie gangen diner geserveerd, iedere dag anders en vers bereid. Mocht je vegetarisch willen eten, geef dit dan tijdens je boeking op.

We hebben ook nog een á la carte menu voor het geval je tóch iets anders, wat extra’s of als je losse avond maaltijden wilt.

Let op: bestellingen van het á la carte menu zijn niet inbegrepen bij half of vol pension en dienen apart afgerekend te worden.

Gasthof Zillertal

top back