Met de touringcar naar Mayrhofen en de Hintertux

Busreis


Touringcar tijdens Park Hill

Voor de Park Hill Rookie arrangementen is het vervoer met de touringcar inbegrepen. Bij het Park Hill Rider arrangement is het een optie.

We rijden op vrijdag weg, dan ben je zaterdag ochtend in het Gasthof Zillertal. De zaterdag daarop vertrek je weer en dan ben je op zondag ochtend weer in Nederland.


dots

Bagage


Er is een beperkte ruimte voor het vervoeren van bagage. Je mag één koffer of tas meenemen voor je kleding, deze mag niet groter zijn dan de afmeting: lengte 60cm, breedte 25cm, hoogte 75cm. Je mag daarnaast een stuk handbagage meenemen, het totaalgewicht van beide stukken bagage mag maximaal 25 kilo zijn. Als je een board meeneemt moet deze in een boardbag zonder bindingen en andere spullen. Zorg dat je boardbag PLAT is, de bindingen MOETEN van je snowboard afgeschroefd zijn. (Omdat we met allemaal snowboarders met eigen materiaal zijn, past het gewoonweg niet in de touringcar als iedereen een dikke boardbag meeneemt.) Je mag je bindingen en boots wel in een kleine aparte tas stoppen. Gedurende de hele reis ben je zelf verantwoordelijk voor je bagage.


dots

Opstapplaatsen


We vertrekken vanaf Snowplanet in Spaarnwoude en stoppen nog in Utrecht. Desgewenst zullen we daarna nog wat extra stops maken op andere plaatsen in Nederland.

De richttijden van vertrek en de exacte opstaplocatie zie je hieronder staan. Bij het boeken kun je je voorkeur aangeven. De exacte opstaptijden worden doorgegeven in de vertrek info die je uiterlijk 4 dagen voor vertrek ontvangt.

opstap

richttijden

vertrek
19:30
20:30
aankomst
08:00
08:00
retour
19:00
19:00
aankomst
08:00
07:00

dots

Spaarnwoude


SnowPlanet, Heuvelweg 6-8, Velsen-Zuid

Utrecht


Reactorweg 1
Nabij Restaurant Meet & Eat

dots

Skibus


Op vijf minuten loopafstand van het Gasthof is het trein en busstation van Mayrhofen. Hiervandaan vertrekken regelmatig ski bussen naar Hintertux, alwaar je de lift naar de gletscher kan nemen.

Eigen bus tijdens Park Hill


Tijdens Park Hill rijdt er een eigen touringcar bus dagelijks heen en weer naar de gletscher. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de Rookies en degene die bus vervoer heeft geboekt vanuit Nederland. Maar bij voldoende plaats kunnen alle Park Hill deelnemers hiervan gebruik maken.

NB! ’s Ochtends wordt de tijd dat de bus weer terug rijdt gecommuniceerd. Als je mee terug naar het Gasthof wilt rijden, dien je er zelf voor te zorgen dat je weer op tijd bij de bus bent.


top back