JOIN PARK HILL 2014

rookies
Voor snowboardende chicks is er een "BoardChicks Package". Gericht op veel gezelligheid, samen boarden en actieve begeleiding door BoardChicks oprichtster Riemkje Poortinga. Naast het dagelijkse samen boarden kun je genieten van freestyle clinics door pro's speciaal voor dames, een afwisselend off-snow programma en een goodie bag!

Naast gepassioneerd boardster is Riemkje ook professioneel fotograaf, dus je zal aan deze week ook zeker mooie foto's en een video overhouden als herinnering.

Het BoardChicks package is gebasseerd op verblijf in een appartement met de andere BoardChicks. Maar het is ook mogelijk om met een vriendin op een twee persoons kamer te verblijven. Vind je het gezellig om samen te ontbijten en te dineren? Boek er dan ook halfpension bij.

THE GASTHOF


The Gasthof is er voor riders! Met het Triple Station (test station Bataleon, Lobster en Switchback), een tuningsruimte om je board te waxen, een bootdroogruimte, gratis WiFi en de welbekende "Riders Lounge". Het Gasthof staat bekend om gezelligheid, betaalbare drankjes, dikke feesten en chille avonden. Daag je vrienden uit voor een spelletje op de WII en heb je een MP3 speler, dan draaien we ook gewoon jouw muziek!
betterparks

BETTERPARKS HINTERTUX


Het BetterPark op de Hintertux staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Er is een kleine, medium en pro kicker line. Waardoor iedereen passende kickers kan pakken en progressie kan boeken! Naast kickers zijn er vele rails, boxen en creative features! Met onder meer: downrail, flatrail, donkey kick rail, rainbow box, c box, flat-down box, butter box, gas pipe, pole jam en pyramid.

Het is ook niet voor niets dat veel pro's en nationale freestyle teams kiezen om op de Hintertux te trainen in de herfst. Genoeg features en uitdaging voor iedereen!

TESTBOARDS


Je kan vrijblijvend en kostenloos boards testen van onder andere: Bataleon, Lobster, Lib Tech, GNU en Never Summer. Ook zijn er Switchback bindingen om te testen.
top back
PARK HILL Rookie camp
Voor iedereen van 10 tot 16 is er een camp, waarbij we zorgen dat de rockers van morgen weer veilig thuis komen
PARK HILL FILM 2013
Super freestyle week, bekijk het maar!
Ongeldig tabel nr. Gegeven: 62