Park Hill 2019 Rider


park hill rider logo
Park Hill is een internationaal freestyle snowboardcamp. Het verblijf, eten en feestjes zullen plaatsvinden in ons eigen ‘The Gasthof’, in Mayrhofen. Ga lekker vroeg in het seizoen met je vrienden snowboarden op de Hintertuxer Gletcher, in Oostenrijk. Een week lang shredden, skaten en gezelligheid. Hiernaast zijn er vette activitetien zoals zwemmen, klettersteigen en veel meer!

Voor deelnemers van 18 jaar en ouder is er het ‘Rider Package’. Dit is een basispakket dat uitgebreid kan worden met actieve begeleiding, freestyle coaching en een uitgebreid activiteitenprogramma.

voor deelnemers van 8 tot en met 17 jaar oud is er het ‘Rookie Package’. Dit is een totaalpakket, gericht op jongere deelnemers met actieve begeleiding en dagelijks activiteitenprogramma.

( prijstabel )

• Freestyle snowboarden
• Veel vrijheid & opties
• Rijden in Betterpark Hintertux
• Park Hill Sweater
• Gebruik test snowboards
• Uitgaan, skaten, …
• Riders Lounge
• 18+Rider Package


freestyle betterpark

Voor de deelnemers van 18 jaar en ouder is er een ‘Rider Package’. Met dit pakket kan je voor weinig een week de sneeuw in en genieten van de goede condities in het BetterPark en het Gasthof. De Riders hebben veel vrijheid en bepalen zelf waar zij aan deelnemen. De begeleiding, freestyle coaching, het activiteitenprogramma, eten, liftpas en vervoer per touringcar is dus NIET inbegrepen bij het Riders Package. Dit is wel allemaal optioneel bij te boeken.
Het ‘Rider Package’ is een basis pakket, gebaseerd op een verblijf in een appartement, 2 persoons kamer, of slaapzaal daarnaast heb je vele opties waaruit je kan kiezen.


dots

Freestyle les


Freestyle les Riders

Freestyle snowboardles in een van de vetste parken van Europa? Ook als Rider kan je freestyle les boeken, om zo sneller progressie te boeken. Kies de optie ‘freestyle les’ en je krijgt 6 dagen freestyle les. Je zal worden ingedeeld bij een groepje wat qua niveau het beste bij jou past. De trainer zal jou helpen met tips en feedback om nieuwe tricks te landen en sneller progressie te maken. Freestyle les tijdens Park Hill is de manier om het nieuwe snowboard seizoen een kickstart te geven.


dots

Park Hill pakket


Park Hill activiteiten

Met het Park Hill pakket heb je als Rider toegang tot de dagelijkse Park Hill activiteiten. Het entree voor het zwembad, skatepark zwembad, skatepark en andere activiteiten en het vervoer er naartoe zit hier bij in.


dots

MediaBij Park Hill nodigen we graag fotografen en video makers uit. Wij vinden het tof als de deelnemers mooie foto's en eventueel zelfs een video krijgen als herinnering aan de week. Deze video noemen wij zelf ‘The Park Hill Edit’. Deze edit is online te bekijken en biedt een cool overzicht van de week. Onderaan de pagina staan de edits vanvoorgaande jaren, check it!


dots

The Gasthof


Gasthof Zillertal

The Gasthof is een bijzonder hotel speciaal voor boarders! Met een eigen restaurant, een tuningsruimte om je board te waxen, een bootdroogruimte, gratis WiFi en de welbekende bar de ‘Riders Lounge’. Het Gasthof staat bekend om gezelligheid, betaalbare drankjes, en chille avonden. Daag je vrienden uit om een potje te poolen, ga Indoboarden, speel videogames of kijk een vette snowboardfilm. Er is altijd wat te doen!

Lekker ontbijten en avondeten


Ontbijten en avondeten kan je ook in het eigen restaurant van het Gasthof.

Tijdens Park Hill kunnen de Riders er voor kiezen om in een appartement of in een 2-persoons kamer te verblijven. Tevens kunnen de Riders voor de meest prijsgunstige accommodatie vorm kiezen: de slaapzaal.


dots

Hintertux gletsjer


Hintertux gletsjer

Tijdens Park Hill wordt er gesnowboard op de Hintertux gletsjer.. Deze gletsjer heeft veel pistes, van diverse moeilijkheidsgraad en door zijn hoogte een 100% sneeuwgarantie. De afgelopen jaren is gebleken dat door zijn hoogte en ligging de Hintertux zelfs als de meest sneeuwzekere gletsjer van Europe gezien mag worden. Want er kwamen teams uit diverse landen naar de Hintertux, omdat de sneeuwconditie in Tignes, Les 2 Alpes, Kaunertal en Stubai, in de herfst te wensen over liet.

De afgelopen jaren hebben we tijdens Park Hill steeds een mooie laag verse sneeuw gehad, wat zorgde voor goede omstandigheden op de piste en een park dat er top bij lag.


dots

Betterpark Hintertux


hintertux park

Het BetterPark op de Hintertux staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Er is een kleine, medium en pro kicker line. Waardoor iedereen passende kickers kan pakken en progressie kan boeken! Naast kickers zijn er vele rails, boxen en creative features! Met onder meer: downrail, flatrail, donkey kick rail, rainbow box, c box, flat-down box, butter box, gas pipe, pole jam en pyramid.

Het is ook niet voor niets dat veel pro's en nationale freestyle teams kiezen om op de Hintertux te trainen in de herfst. Genoeg features en uitdaging voor iedereen!

PARK HILL FILM 2015

Super freestyle week,
bekijk het maar!
PARK HILL FILM 2014

Park Hill edit 2014
PARK HILL FILM 2013

Super freestyle week,
bekijk het maar!
prijzen per persoon
klik op een prijs om naar het boekingsformulier te gaan
1 week Park Hill Rider
datum
aankomst
bed in
slaapzaal
appartement
op indeling
2 pers. in
2-pers. kamerinbegrepen
- toeristenbelasting
- Park Hill sweater
gebruik van:
- Riders Lounge
- tuningruimte
- bootdroogruimte
- WiFi
- movie night
- test boards
opties programma
Park Hill pakket
26,00
- dagelijkse activiteiten
- entree gelden (zwembad ed.)
- goodies
opties coaching
freestyle coaching
6 dagen
100,00
opties eten
ontbijt
8 dagen
68,00
diner
8 dagen
116,00
halfpension
8 dagen
184,00
opties liftpas
volwassen Hintertux liftpas
6 dagen
266,50
volwassen Hintertux liftpas
4 in 6 dagen
212,00
volwassen Hintertux liftpas
7 dagen
302,50
volwassen Hintertux liftpas
5 in 7 dagen
248,50
volwassen Hintertux liftpas
6 in 7 dagen
277,00
volwassen Hintertux liftpas
8 dagen
336,00
opties vervoer
busreis
retourtje
100,00
busreis
enkeltje
70,00
eigen vervoer
top back