Indoor activiteiten


In het Gasthof Zillertal zijn er tijdens Park Hill verschillende activiteiten. Zo is er een avond waar er een wax clinic wordt gegeven. Hier zal je in onze eigen tune ruimte leren hoe jij optimaal je board moet verzorgen! Verder zal er elke avond iets te beleven zijn in het hart van het Gasthof: ‘The Riders Lounge’. Wij gaan potjes S.K.A.T.E. spelen, pokertoernooien hebben, poolen, filmavonden houden, dikke feestjes bouwen en vette goodies uitdelen. Geen moment om te vervelen dus!

poolen gashof zillertal

dots

Outdoor activiteiten


Overdag zullen wij na het snowboarden niet stil gaan zitten! In het dorp is op een kleine afstand van het Gasthof een prachtige skate bowl. Rondom de skate bowl zijn ruime sportvelden en speelparkjes te vinden. Neem dus vooral je skateboard mee en ga los in de bowl of speel volleybal/voetbal met je vrienden op de sportvelden. Wij hoeven niet altijd naar het dorp te gaan om iets te beleven. Achter het Gasthof is een uitdagende klettersteig route en naast het Gasthof hangen coole slacklines!

Voor de activiteiten die verder gelegen zijn dan loopafstand van het Gasthof Zillertal hebben wij op de pagina excursies meer informatie.

skate pool mayrhofen
klettersteig mayrhofen

top back