Freestyle les op de Hintertux gletsjer in het BetterParkfreestyle_les.

Tijdens Park Hill wordt er 6 dagen freestyle les aangeboden. Het unieke aan Park Hill is dat de deelnemers van onder de 18 (Rookies) de hele dag begeleidt worden. Op de piste en in het park krijgen ze freestyle les van de vertrouwde freestyle coaches van de BoardChamps en het Wolfskamer freestyle team. Ook voor de deelnemers van 18 jaar en ouder ( Riders ) is het mogelijk om freestyle les bij te boeken. Het BetterPark op de Hintertux gletsjer ligt er in oktober super strak bij en wordt dagelijks onderhouden. Doordat er meerdere lijnen zijn ( klein / medium / pro ) kan er gekozen worden om jumps en slides te rijden die bij jouw niveau passen. En kan er gedurende de week een mooie opbouw gemaakt worden, om zo op een verantwoorde manier maximale progressie te boeken.

Zie voor meer info over het funpark:BetterPark

dots

Freestyle les, als onderdeel van de Rookie Deal


freestyle_les_rookies

De Rookies krijgen elke dag dat ze op de berg zijn begeleiding. Deze begeleiding wordt gegeven door de trainers van de Board Champs en de Wolfskamer freestyle groep. Een voordeel is dat de eigen trainers de deelnemers goed kennen en goed kunnen aansluiten op jouw niveau. Je zal in kleine groepjes veel samen boarden. De trainer zal freestyle les geven en jou helpen om sneller progressie te boeken! Daarom worden de groepjes zo veel mogelijk op niveau ingedeeld en wordt er veel in het park gereden. Heb je bepaalde wensen, bijvoorbeeld: rails rijden of een 360 leren, vertel dit dan aan jouw freestyle coach, zodat hij jou hiermee kan helpen.

dots

Freestyle les, voor Riders


freestyle les riders hintertux

Ben je 18 jaar of ouder en wil je toch freestyle les, dan kan dat! Kies de optie ‘freestyle les’ en je krijgt 6 dagen freestyle les. Je zal worden ingedeeld bij een groepje wat qua niveau het beste bij jou past. Samen met deze groep kan je de hele dag boarden. De trainer zal jou helpen met tips en feedback om nieuwe trics te landen en sneller progressie te maken. Freestyle les tijdens Park Hill is de manier om het nieuwe snowboard seizoen een kickstart te geven.

dots

Gewone snowboard lessenTijdens Park Hill worden vanuit SAIKO GEEN beginners snowboard lessen aangeboden.Dit omdat Park Hill zich richt op gevorderde freestyle riders. Ga je mee (bijvoorbeeld als begeleidende ouder) en wil je toch snowboard les, dan kan je dat zelf via een lokale snowboardschool regelen. Uiteraard kan SAIKO je helpen om contact te leggen.


top back