Snowboardles voor alle niveaus in Mayrhofen Oostenrijk


Snowboardlessen


Snowboarden is niet moeilijk en iedereen kan het leren. Als je voor het eerst gaat snowboarden, is het verstandig om les te nemen. Voorkom ongelukken en ga in geen geval zelf lopen prutsen.

SAIKO werkt samen met de snowboardschool SMT. Een ervaren en gediplomeerde leraar gaat jou de fijne kneepjes van de sport bijbrengen. SMT heeft verschillende Nederlandse leraren in dienst, maar het kan ook zijn dat je in het Engels les krijgt. Of je nou beginner of gevorderd bent, wij zijn er van overtuigd dat je altijd bij kan leren. SAIKO biedt je daarom verschillende les niveaus aan:

Basisles 1.1
Learn 2 Ride
AANRADER!

Basisles 1.2
Intermediate

Techniekles 2.1
Cruise Control

Techniekles 2.2
Carve It Up

Techniekles 2.3
Piste - Powder - Park

Freestyle les 3.1
Freestyle Basics

Freestyle les 3.2
Freestyle Advanced
Je hebt nog nooit gesnowboard. Je leert om te gaan met het materiaal, veiligheidregels, veilig vallen, front- en backside rutchen, je eerste bochten en veilig een lift in stappen.


De basis van het snowboarden is je al eens bijgebracht. Dit is het vervolg en de uitbreiding van je basis techniek. Korte bochten maken, bochten op steilere pistes en de basis techniek voor carve bochten.

Je beheerst de basis techniek van het snowboarden. Je leert op moeilijker terrein gecontroleerd snowboarden en carve bochten maken op makkelijke pistes.

Dit is het vervolg op Techniekles 2.1. Je leert carven op middel steile pistes en je techniek verder verbeteren. De nadruk ligt op piste ervaring opdoen dus veel kilometers snowboarden.

Je perfectioneert je carve bochten op alle type pistes, freeriden: basis techniek off-piste snowboarden, freestyle: park rijden en jibben.

Je leert de basis van het freestyle: piste (jib) tricks, switch snowboarden, ollie, basis techniek springen, frontside en backside 180's springen, sliden en butteren.

Je beheerst de basis van het freestylen en leert beter in het park en de halfpipe te snowboarden, big jumps springen, verschillende grabs, 180's, 360° spins, sliden op boxen of rails en flatland tricks zoals presses en butters.

dots

Tip!


Als je begint met snowboarden is het te adviseren om minimaal 3 dagen snowboardles te nemen.

Heb je al eens gesnowboard, maar is dat al even geleden? Fris dan je kennis en skills op met een Basis les 1.2.

Wil je graag beter leren freestylen? Ga dan 1 of meerdere dagen voor Freestyle les.

prijzen per persoon
seizoen winter 2018-2019
top back