Snowboard mogelijkheden in het Zillertal Oostenrijk

Super Zillertal Gebied


De liftpas is geldig voor heel het Zillertal. Verdeeld over Mayrhofen, Hintertux, Gerlos, Zell am Ziller, Fügen, Hoch Fügen, Kaltenbach en Ramsau geeft dit je bijna 500 kilometer aan pistes, honderden hectares aan verse poeder velden en drie grote funparken.

Waar de liften de gebieden niet verbinden kun je de gratis ski-bus gebruiken om eens iets nieuws te bekijken. Blijf niet de hele week in Penken hangen en ga eens kijken bij het funpark in Hochzillertal of de poeder velden van Hoch Fügen!

interactieve pistekaart

Mayrhofen Skigebied

Liften en vervoer


Op tien minuten loopafstand van het Gasthof bevinden zich de twee gondola’s van Mayrhofen die jou naar het Penken of Ahorn gebied brengen.

Een derde gondel, de Hornbergerbahn, is binnen tien minuten te bereiken met de gratis skibus die voor het Gasthof stopt. In drukke tijden is dit het beste alternatief om snel in het Penken gebied te komen.

Skibus
Vans Penken Park

Funparken in het ZillertalHet door Vans gesponsorde funpark op de Penken wordt gezien als één van de beste parken van Europa. Het funpark bestaat uit een Beginner-, Public-, Pro- en JjibLine zodat iedereen op eigen niveau tricks kan oefenen. Heel fijn is dat het park beschikt over een eigen stoeltjeslift. Mocht je niet genoeg hebben aan het Vans Penken Park dan kun je altijd je freestyle moves in het funpark van de Hintertux oefenen.

Check hoe het park er dit jaar uit ziet.

Na verse sneeuwval kun je overal lekker poeder rijden. Het Penken gebied ligt deels in de bossen en is daarom uitermate geschikt voor tree runs. Daarnaast ligt het grootste gedeelte in een kom waardoor het overzichtelijk blijft en je niet makkelijk verdwaalt. Mocht de poeder op raken in het Penken gebied, dan bieden de omliggende gebieden van Mayrhofen je nog meer off-piste avonturen. De omliggende gebieden zijn wat kleiner van omvang en meer op families georiënteerd, hierdoor biedt het vaak nog ongerepte poedervelden. De hoog gelegen Hintertux gletsjer is ook goed voor veel off-piste plezier.

prijzen per persoon
seizoen winter 2018-2019
top back