Veel extra faciliteiten voor snowboarders


Het hele pand heeft een relaxte boardminded sfeer en dit wordt ondersteund door de vele faciliteiten.

dots

Restaurant


Diner Gasthof Zillertal

Hier wordt dagelijks het ontbijt en het diner geserveerd. ’s Ochtends een ontbijt buffet en ’s avonds word er een 3 gangen diner geserveerd. Zoek je een rustig plekje om te zitten dan plof je hier voor de openhaard.

dots

De Riders Lounge


Riders Lounge

De ‘Riders Lounge’ staat bekend om de gezelligheid, betaalbare drankjes, dikke feesten en chille avonden. Uitgerust met lounge banken is dit de ideale plek om je benen te rusten na een dag op de berg. Daag je vrienden uit voor een spelletje op de Wii, de pooltafel of ga voor de highscore op de flipperkast.

dots

Tuningruimte


tuningruimte

Waxen, slijpen of repareren, in de tuningruimte vind je de materialen om jouw snowboard te onderhouden. Weet je niet hoe je het materiaal moet onderhouden, vraag onze crew om uitleg.

dots

Bootdroogruimte


Bootdroogruimte Gasthof Zillertal

’s Ochtends geen natte, maar droge en warme snowboardboots. Dit is de manier om goed aan een dag boarden te beginnen.

dots

Gratis WiFi


Wifi Gasthof Zillertal

Het Gasthof is voorzien van wireless internet waar je gratis gebruik van kan maken. Vanuit je bed of in de bar surf je het internet af en stuur je foto’s van de dag naar family and friends. Voor de tekkies, we hebben: 12 accesspoints in het gebouw; standaard 802.11b/g/n; 4 verbindingen van 30 Mbps down en 2 Mbps up; Een router met 1Gb throughput en Ruckus netwerkmanagement hardware. Lekker!

top back