Het eten is heerlijk en scherp geprijst in het Gasthof Zillertal


gasthof zillertal restaurant

Geserveerd in het Gasthof


Het eten in het Gasthof wordt ’s ochtends geserveerd in buffet vorm en ’s avonds als drie gangen diner aan je uitgeserveerd. Vergeet zelf koken en profiteer van het restaurant; geen boodschappen en de hele week geen afwas en kook -drama’s.

(Halfpension is ontbijt en diner)

All-you-can-eat ontbijt


Het ontbijt word iedere dag geserveerd in buffet vorm. Voor de first track liefhebbers beginnen we al om 7:30 en de uitslapers hebben tot 10:00 om aan te schuiven.
Heerlijke verse broodjes met kaas, vlees en zoet beleg en een goede bak yoghurt met wat musli en een stuk fruit. Koffie, thee, melk en vruchtensap om het af te maken.

dots

Dagmenu of á la carte


Vanaf 19:00 kun je aanschuiven voor het diner. Elke dag word er een drie gangen diner geserveerd en per dag zijn er verschillende menus samen te stellen. We hebben ook nog een á la carte menu voor het geval je tóch iets anders wilt.

Lunch op de berg


Halfpension is de combinatie van ontbijt en diner. Voor de lunch kun je terecht bij een van de vele restaurantjes aan de piste of ga even langs bij Gösser tegenover het dalstation van de Penken lift voor een heerlijk broodje Fleischkäse om later op te smikkelen.


opties eten
ontbijtper dag
per dag
7,50
dinerper dag
per dag
14,50
top back