Voorjaar in het Zillertal... best of both worlds!

family and friends

Een mix van een ontspannen (gezins-)vakantie en lekker snowboarden op de gletsjer met verbazingwekkend goede omstandigheden.

prijslijst

• Speciaal voor gezinnen met kids
• In het prachtige Zillertal
• Boarden op de Hintertux gletsjer
• Veel activiteiten voor alle leeftijden
• Mooie mix tussen zomer & winter
• In de mei vakantie

Een relaxt weekje of lang weekend weg


Met z.n allen klettersteigen

Lekker wintersporten in mei, de Hintertux Gletsjer garandeert sneeuw, heeft strak onderhouden pistes, een super funpark en met een beetje mazzel valt er, net als vorig jaar, nog een dik pak verse poeder. Je kan hele dagen rijden op de gletscher of je dag vullen met een combi van de vele mogelijke activiteiten. Lekker wandelen, naar een tropisch zwemparadijs, mountainbiken, klettersteigen, skaten in de pool of het park, indoor & outdoor klimmen, beach volleybal, chillen bij de rivier, een bezoek aan de grootste waterval van Europa... teveel om op te noemen. Eigenlijk is een week te kort, maar als je een lang weekend of een midweek wilt komen, dan kan dat ook.

Deze week is er speciale aandacht voor de kids


Kids staan centraal

Voor de meeste gezinnen geldt: de vakantie is pas geslaagd als de kids het goed naar de zin hebben. Voldoende andere kinderen om mee te spelen, speelgoed, spelletjes en elke dag activiteiten waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Wij zorgen ervoor dat er deze week in The Gasthof speciale faciliteiten voor kinderen zijn: onder andere een knutseltafel, een speelhoek en af en toe kindercinema of kinderdisco. Op aanvraag kunnen we deze week zelfs kinderoppas aanbieden.

Voor kinderen is er een korting zowel op het verblijf als op het eten.

Tip: Neem je ‘Nerf guns’ mee, mocht er een spontane dan wel georganiseerde ‘Nerf war’ zich ontwikkelen in het Gasthof, dan ben jij in ieder geval voorbereidt. ;)

Voorjaar in het Zillertal


Chillen in het Zillertal

In het dal is het al duidelijk voorjaar en dat ziet er prachtig uit in het Zillertal, bloesems in de fruitbomen, koeien in de wei. Door het zachte weer nodigt het ook uit tot buiten activiteiten: lekker wandelen, skaten, fietsen, uitstapjes noem maar op. Of chillen bij bakkerij Kostner, in de zon op het terras met een lekker taartje en een koffie specialiteit kan natuurlijk ook. Als het een dagje wat minder weer is zijn er volop mogelijkheden, bijvoorbeeld meerdere indoor zwembaden en een stoomtrein. Tijdens voorgaande edities is het wel eens 30 graden in het dal geweest, dus neem voor de zekerheid de zwemkleding mee.

Boarden op de Hintertux 100% sneeuwzeker!


Poeder rijden in de zon

Ligt er dan nog sneeuw? Jazeker, op de Hintertux ligt het hele jaar sneeuw. In april is deze nog vaak supergoed. De pistes en het park (veel jibs, kleine, medium & pro line) liggen er strak bij. Er zijn geen wachtrijen bij de lift. En met een beetje mazzel valt er weer verse poeder zodat je nog lekker kan freeriden. Dit alles met lekker veel zonuren en zachte omstandigheden op de berg. Ideaal voor de kids of voor mensen die het fijn vinden om met een lekker zonnetje van de wintersport te genieten. Bij voldoende animo bieden we deze week diverse snowboard clinics aan en nemen we testboards mee die je deze week gratis kan testen.

Tip: als je met kids gaat en niet per se alle dagen de berg op hoeft neem dan de 4 uit 6 pas. Een relatief goedkope pas, waarbij je de keuzevrijheid hebt om de berg op te gaan wanneer jij dat wilt.

Eten & BBQ


Met z’n allen BBQ’en

Dagelijks staat er een vers ontbijt buffet klaar: verse broodjes, fruit, sappen en meer. Ook kan je dagelijks aanschuiven voor een drie-gangendiner, waarbij deze week speciale aandacht wordt geschonken aan de kids. Gezellig en wel zo gemakkelijk. Uiteraard kan een gezamenlijke BBQ niet ontbreken! Onder voorbehoud van goed weer is de BBQ op zondag gepland op het terras van het Gasthof gelegen aan de prachtige Ziller rivier.

Verblijf in het Gasthof


Welkom bij het Gasthof!

Verblijf is in ‘ons eigen’ Gasthof Zillertal. Naar keuze in 2 persoons kamers of 4-6 persoons appartementen. Eigen restaurant, bar, kinderdisco, kids bioscoop , speelplek voor de kids, gratis WiFi en alle andere faciliteiten allemaal onder 1 dak!

prijzen per persoon
7 nachten
datum aankomst
2-persoons
kamer
appartement met
2 slaapkamersinbegrepen
animatie en activiteiten voor kids
snowboard clinics
test boards en bindingen
good times!
toeristenbelasting
boekingskosten
gebruik van:
Riders Lounge
tuningruimte
bootdroogruimte
WiFi
beddengoed
handdoek
eindschoonmaak
parkeerplaats
opties
kinder ( 2 t/m 18 )
korting
-50,00
kleintje ( 0 t/m 2 )
korting
-159,00
Hintertux kinder liftpas
1 dag, vanaf 11:00
21,00
Hintertux jeugd liftpas
1 dag, vanaf 11:00
37,00
Hintertux volwassen liftpas
1 dag, vanaf 11:00
46,50
Hintertux kinder liftpas
4 in 6 dagen
92,00
Hintertux jeugd liftpas
4 in 6 dagen
163,00
Hintertux volwassen liftpas
4 in 6 dagen
204,00
Hintertux kinder liftpas
6 dagen
115,50
Hintertux jeugd liftpas
6 dagen
205,00
Hintertux volwassen liftpas
6 dagen
256,50
liftpassen ook ter plaatse mogelijk
ontbijt
7 dagen
52,50
ontbijt jonger dan 12 jaar
7 dagen
31,50
diner
7 dagen
101,50
diner jonger dan 12 jaar
7 dagen
60,90
halfpension
7 dagen
154,00
halfpension jonger dan 12 jaar
7 dagen
92,40
top back