Lekker en gezellig met z’n allen eten, met speciale aandacht voor de kids


Taart smikkelen

Tijdens de Family & Friends week kan je dagelijks aanschuiven bij het ontbijt en het diner, waarbij deze week speciale aandacht wordt geschonken aan de kids. De vorige edities leren dat eigenlijk iedereen wel mee eet, wel zo gezellig en wel zo gemakkelijk (geen boodschappen, kooktijd en afwas = meer vakantie :).

Dagelijks vers ontbijt buffet


Het ontbijt word iedere dag geserveerd in buffet vorm, tussen 08:00 en 10:00. Heerlijke verse broodjes met kaas, vlees en zoet beleg en een goede bak yoghurt met wat muesli en een stuk fruit. Tevens zijn koffie, thee, melk en diverse vruchtensappen inbegrepen.

Dagelijks drie gangen diner


Family & Friends avond eten

Om 18:30 kun je aanschuiven voor het diner. Elke dag word er een drie gangen diner geserveerd er wordt gewerkt met een dagmenu met een vegetarische en non vegetarische optie. Bij het samenstellen van het dagmenu wordt er rekeing mee gehouden dat deze week er veel kinderen mee eten en soms is er voor hen een speciale maaltijd of toetje.

Halfpension is de combinatie van ontbijt en diner.

BBQUiteraard kan een gezamenlijke BBQ niet ontbreken! Onder voorbehoud van goed weer is de BBQ op zondag gepland op het terras van het Gasthof gelegen aan de prachtige Ziller rivier.
Vegetarisch? Geef dat dan bij boeking op en dan wordt daar rekening mee gehouden.

Lunch op de berg of in het dal
Voor de lunch op de berg kun je terecht bij een van restaurantjes aan de piste


In het dal zijn diverse bakkertjes en lunch rooms. Een favoriet tijdens de Family & Friends week is bakkerij Kostner, met een zonne terras, speeltuin en grote binnen kinder speelhoek, gecombineerd met lekkere koffie specialiteiten, gebak, ijs en andere lekkernijen is het populair bij jong en oud.

top back