help mij met boeken

dots

Afwijkende data


Het is bij een aantal bestemmingen heel goed mogelijk om afwijkende data voor vertrek en aankomst te boeken. Dat kan handig zijn als je gaat vliegen en er een goedkope vlucht is op een andere dag dan zaterdag. Als de door jou gewenste datum en verblijfsduur niet in de tabel of het boekingsformulier staan, maak dan gebruik van de optie VERZOEK ANDERE DATA, wij gaan dan nakijken of we aan je wens kunnen voldoen en sturen je een aanbod.

dots

Geen boekingskosten


Er worden geen boekings-, reserverings- of administratiekosten berekend.

Bij het afsluiten van een verzekering deel je de poliskosten van € 3,50 met alle groepsleden die zich verzekeren én op dezelfde factuur staan.

dots

Groep


Reis je met een groep, dan kun je in een keer iedereen inboeken. Per persoon kun je de accommodatie en de opties aanpassen. Er is één hoofdboeker die verantwoordelijk is voor het nakomen van de betalingsverplichting van de factuur. Zou je liever willen dat medereizigers een eigen factuur ontvangen en voor hun eigen betaling verantwoordelijk zijn, boek dan los van elkaar en schrijf bij opmerkingen met wie jij een groep vormt.

dots

Verloop van de boeking


Je kan het boekingsformulier gebruiken om te zien wat jouw reis gaat kosten. De boeking wordt pas definitief zodra je op de knop ‘maak boeking definitief’ drukt.

Na het boeken ontvang je direct een email ter bevestiging dat de boeking verstuurd is.

Zodra ook de dubbelcheck voor de beschikbaarheid van de accommodatie is geslaagd, ontvangt de hoofdboeker een factuur als PDF in een email, waarop de betalingstermijn staat.
- Betalen
Reis je in een groep, dan kunnen alle leden ook hun eigen deel overmaken. Iedere keer als er betaald is op het factuurnummer zal de hoofdboeker een bevestigings email ontvangen.

- Reisbewijs
Zodra de factuur betaald is, ontvangt iedere deelnemer een reisbewijs, waarop nogmaals precies staat waarvoor je betaald hebt. Je kan deze meenemen op reis, maar het is geen noodzaak. Wij brengen de mensen ter plaatse zelf op de hoogte van je afgenomen reis en alle opties.

- Vertrek info
Een paar dagen voor vertrek ontvangt iedere deelnemer per email nog de ‘vertrek info’ als PDF, daar staat de vertrektijd van de bus of een routebeschrijving in, plus alle noodnummers.


top back